Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΡΜΑ !!!

Είναι πια ενοχλητικό να ακούς κάποιους -γνωστούς και μη- νεοέλληνες να γαβγίζουν, όπου τους δοθεί ευκαιρία (στα ΜΜΕ κλπ), για την κατάντια της χώρας μας και να τολμούν να κριτικάρουν τις πράξεις των πολιτικών, ενώ οι ίδιοι έχουν ΕΥΝΟΗΘΕΙ και ΦΑΕΙ από το σύστημα!!!
Είναι αυτοί που ζήτησαν το ρουσφέτι, βολεύτηκαν, στηρίχθηκαν από τα κόμματα, οι "δήθεν" ειδήμονες, οι "σκεπτόμενοι", οι λαϊκιστές, οι κοπρίτες!!!
Όμως, αυτοί που πραγματικά έχουν κοπιάσει ΜΟΝΟΙ τους για την ανέλιξή τους, που δεν χρησιμοποίησαν κανένα "μπάρμπα από την Κορώνη" και έχουν αγγίξει ένα υψηλό επίπεδο σε όλους τους τομείς της ζωής τους, δεν γάβγισαν ΠΟΤΕ!!!
Ακόμα προσφέρουν και δυστυχώς συνεχίζουν να είναι ΜΟΝΟΙ και ΣΙΩΠΗΛΟΙ. ΣΙΩΠΗΛΟΙ δε, διότι έχουν συνειδητοποιήσει την "μοναξιά" τους και το ότι να γκρεμίσεις με ΦΙΟΡΙΤΟΥΡΕΣ και ΓΑΒΓΙΣΜΑΤΑ ένα σύστημα που λειτουργεί ΑΝΕΚΑΘΕΝ, δεν θα βγάλει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
ΤΕΡΜΑ στους «δήθεν» ΣΩΤΗΡΕΣ, στους «δήθεν» ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΟΥΣ, στους «δήθεν» ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ!!!! .
Θεωρώ ότι έχει έρθει η ώρα των ελεύθερων –μόνων ανθρώπων να εκφραστούν και μέσα από την δημιουργικότητά τους να αλλάξουν την κατάσταση!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου